cieplarka

cieplarka

Przykłady użycia autentyczne, starannie wybrane, zobacz też na blogu
Fermentację prowadzono w szczelnie zamkniętych naczyniach umieszczonych w cieplarce w temp. 30°C, wilgotności surowca 60% do czasu osiągnięcia pH 4–4,2 (20–22 h).

Eleonora Lampart-Szczapa i in., Właściwości sensoryczne a zawartość tanin w fermentowanych i ekstrudowanych preparatach łubinowych, Żywność. Nauka. Technologia. Jakość, 4 (65), 2009, s. 64

Pozostały wątpliwości? Brakuje czegoś w haśle?
Zobacz, co zyskują abonenci Dobrego słownika.
Sprawdź ofertę

Często sprawdzane

  • lunch — Uwaga na błąd
  • nierazNieraz czy nie raz?
  • Iwo — Kiedy tego Iwo, kiedy tego Iwa, kiedy tego Iwona, czyli jeszcze o odmianie imienia Iwo

Ciekawostki

Mogą Cię zainteresować również hasła

newsy, porady + e-book